Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Teplovzdušná fritéza GLASS & FAST 5,5 L FR5500

Teplovzdušná fritéza Glass & Fast so skleneným fritovacím košom s objemom 5,5 l s prednou a zadnou úchytkou pre ľahkú manipuláciu. Disponuje dotykovým displejom so 7 programami, možnosťou nastavenia teploty od 40 do 200 stupňov, časovačom až na 60 minút.

Výrobca
Fritovacie hrnce
Kód

fr5500

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
79.90 EUR
2 406.95 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    ;

    Teplovzdušná fritéza Glass Fast Concept FR5500

    Zdravý spôsob vyprážania

    7 programov

    Dotykový LED displej

    Zdravý spôsob vyprážania bez oleja

    Teplovzdušná fritéza Glass & Fast Concept FR5500 ponúka možnosť prípravy chutných a chrumkavých jedál pomocou horúceho vzduchu, čo prispieva k zdravšiemu životnému štýlu. Bez použitia oleja alebo len s minimálnym množstvom získate rovnomerne prepečené pokrmy s menším množstvom kalórií, cholesterolu a tuku. Zároveň sa vyhnete nepríjemnému zápachu, ktorý sprevádza klasické vyprážanie na oleji. Bez výčitiek svedomia si môžete každý deň dopriať to, čo vám naozaj chutí.

    Sklenený fritovací kôš s objemom 5,5 l

    Teplovzdušná fritéza FR5500 je vybavená skleneným fritovacím košom s objemom 5,5 l, ktorý poskytuje užívateľovi množstvo výhod. Je ľahko čistiteľný, odoláva usadeninám, nepríjemným pachom a je odolný proti poškriabaniu a opotrebovaniu, čo zaisťuje jeho dlhú životnosť. Zároveň ponúka možnosť kontrolovať stav pokrmov počas prípravy bez nutnosti otvárania fritézy. Veľkou výhodou je obojstranná chladná rukoväť, ktorá umožňuje pohodlné a bezpečné držanie nádoby.

    Zastane niekoľko spotrebičov a ušetrí miesto v kuchyni

    V teplovzdušnej fritéze FR5500 nájdete univerzálneho pomocníka do kuchyne. Okrem zdravého vyprážania v nej môžete piecť alebo grilovať. V okamihu pripravíte takmer akékoľvek jedlo - od domácich hranoliek, mäsa, zeleniny až po lahodný dezert. Fritéza pracuje na princípe cirkulácie horúceho vzduchu, vďaka ktorému sa pokrmy pripravia rýchlejšie ako v klasickej rúre. V kuchyni vám teda ušetrí nielen drahocenné miesto, ale aj váš čas a spotrebu energie.

    Dotykový panel ponúka 7 prednastavených programov

    Digitálny dotykový panel ponúka moderný a zároveň veľmi jednoduchý spôsob ovládania. Disponuje 7 prednastavenými programami (hranolky, krídelká, steak, ryba, krevety, kura, rozmrazovanie), ktoré vám umožnia pripraviť skvelé jedlá s minimálnym úsilím. Stačí si len vybrať a fritéza automaticky nastaví optimálnu teplotu a čas prípravy. Nechýba ani manuálny režim, v ktorom si teplotu a čas nastavíte podľa svojich potrieb.

    Bezpečná prevádzka

    Teplovzdušná fritéza Glass & Fast Concept FR5500 je vybavená bezpečnostnou poistkou, ktorá zabraňuje prehriatiu počas prevádzky, čím minimalizuje poškodenie prístroja. Ďalším dôležitým prvkom sú protišmykové nožičky, ktoré zaistia perfektnú stabilitu počas práce.

    Technické parametre:

    • Zdravý spôsob úpravy potravín bez pridaného tuku
    • Teplovzdušná technológia
    • Sklenený fritovací kôš s prednou a zadnou úchytkou
    • Objem koša: 5,5 l
    • Nerezová tácka
    • Silikónová tácka pod nádobu
    • Digitálny displej s dotykovým ovládaním
    • 7 prednastavených programov (hranolky, krídelká, steak, ryba, krevety, kura, rozmrazovanie)
    • Nastaviteľná regulácia teploty: 40 - 200 °C
    • Časovač: 1 - 60 min.
    • Bezpečnostná poistka proti prehriatiu
    • Protišmykové nožičky
    • Príkon: 1200 W
    • Rozmery (v x š x h): 28,4 x 35,6 x 29,7 cm

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: